Aktualności
: Forum społeczności fanów Zizou znów aktywne!
Zapraszamy do rejestracji!
Wrzesień 10, 2010, 09:36:01
Strona główna
|
Pomoc
|
Szukaj
|
Zaloguj się
|
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
Zinedine Zidane Forum
»
Piłka Nożna
»
Ligi zagraniczne
»
Real Madryt - Aktualności
Strony: [
1
]
2
3
...
16
Do dołu
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wiadomość
Kris10
Nowy użytkownik
..::Zizou en mi corazon::..
Odp: Real Madryt - Aktualności
«
Odpowiedz #232 :
Lipiec 17, 2010, 09:14:38 »
Real Madryt i Getafe CF osiągnęły porozumienie w sprawie transferu Pedro Leóna. Hiszpański piłkarz będzie związany z ekipą Królewskich przez następne sześć sezonów.
Mam nadzieję, że ten transfer i wcześniejszy transfer Di Mari w sporym stopniu wzmocnią linię pomocy Realu.
"Tam skąd pochodzę musisz pracować dwa razy ciężej dla odrobiny szacunku. Moja rodzina musiała walczyć o wszystko i to też jest we mnie. Moim pierwszym instynktem jest walczyć"
-
Zinedine Zidane
Danusia :)
Aktywny użytkownik
«
Odpowiedz #231 :
Grudzień 25, 2009, 08:52:42 »
Oby Real Madryt już tylko zwyciężał, cieszył coraz piękniejszą grą i odzyskał swą dawną świetność, a Zizou w nowej roli odniósł nie mniejszy sukces, niż ten na boisku.
Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku.
"Pamiętam o Algierii moich rodziców, nie zapomniałem o mojej arabskiej dzielnicy w Marsylii, jestem dumny z tego, że stałem się Francuzem z taką przeszłością."
Zinedine Zidane
Tomek
Nowy użytkownik
iHala Madrid!
«
Odpowiedz #230 :
Grudzień 24, 2009, 11:32:05 »
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia.
iHala Madrid! iHala Zizou!
ZZZ
Aktywny użytkownik
«
Odpowiedz #229 :
Grudzień 24, 2009, 08:54:36 »
Zdrowia i spełnienia marzen!!!!
ZIZOU na zawsze w moim sercu!!!!!!!! Na zawsze!!!!
Kris10
Nowy użytkownik
«
Odpowiedz #228 :
Grudzień 24, 2009, 07:44:07 »
Życzę wszystkim Wesołych Świąt! Szczególnie naszej jedynaczce Danusi
Niech Zizou przysporzy Nam jeszcze wiele powodów do dumy. Niech Real Madryt odnosi same sukcesy! Finito
"Tam skąd pochodzę musisz pracować dwa razy ciężej dla odrobiny szacunku. Moja rodzina musiała walczyć o wszystko i to też jest we mnie. Moim pierwszym instynktem jest walczyć"
-
Zinedine Zidane
Tomek
Nowy użytkownik
iHala Madrid!
«
Odpowiedz #227 :
Grudzień 19, 2009, 12:02:26 »
Do tego Benzema łapie formę z meczu na mecz.
Kris10
Nowy użytkownik
«
Odpowiedz #226 :
Grudzień 18, 2009, 07:07:25 »
Ja też Danusiu pary Higuain-Benzema nie oddałbym za żadne pieniądze, popatrzcie ile oni mają lat - obaj po 22, właściwie już 23, bo mieli jakoś niedawno urodziny
. Mniejsza z tym, godny docenienia jest fakt, że w tak młodym wieku już decydują o obliczu wielkiego Realu w ataku. Jeśli wszystko będzie się dalej tak dobrze toczyło, to Królewscy będą z nich mieli pożytek jeszcze przez długie, długie lata.
-
Zinedine Zidane
Tomek
Nowy użytkownik
iHala Madrid!
«
Odpowiedz #225 :
Grudzień 13, 2009, 01:00:38 »
Cieszy zwycięstwo, ale smuci kontuzja Pepe. Możliwe że zerwał więzadła kolanowe i może pauzować nawet przez 6 m-cy. No aż mnie coś w sercu zakuło. ;( Oby jednak badania wykazały, że będzie to tylko mniejszy uraz.
Co do Benzemy i Higuaina. Meczu nie oglądałem, ale skrót widziałem i muszę przyznać, że dobrze się zrozumieli przy tej bramce, co Gonzalo strzelił a Benzema asystował. Marcelo też znakomicie asystował. Pięknie wymieszał zawodników Los Ches. No i cieszy gol Garaya po wrzutce Xabiego. Bardzo słabe interwencje miał za to Iker. Mam nadzieję, że to był taki jego gorszy dzień i następnym razem już będzie dobrze. Choć z Marsylią wjechał Niangowi wślizgiem i karny był. Na szczęście poprzeczka potem była.
PS. Tak więc, wracaj Pepciu do zdrowia!
iHala Madrid!
Aktywny użytkownik
«
Odpowiedz #224 :
Grudzień 13, 2009, 12:41:52 »
Piękna para - prezentują się rewelacyjnie (bez podtekstów oczywiście
). Ci dwaj dżentelmeni to przyszłość Realu.
Zapłaciłam majątek za wypożyczenie tej fotki...
Wczoraj Real pokazał, że potrafi grać i wygrywać w pięknym stylu, również bez swoich gwiazd - Ronaldo i Kaki . Podobno Benzemą, oprócz Juve i Milanu interesuje się również MU. Ja bym go nie oddała za żadne pieniądze.
"Pamiętam o Algierii moich rodziców, nie zapomniałem o mojej arabskiej dzielnicy w Marsylii, jestem dumny z tego, że stałem się Francuzem z taką przeszłością."
Zinedine Zidane
Tomek
Nowy użytkownik
iHala Madrid!
«
Odpowiedz #223 :
Grudzień 11, 2009, 02:37:42 »
Ale niestety z Valencią jutro nie zagra przez swoją głupotę... Kaki też nie ujrzymy. No cóż, niech Granero z VdV starają się zagrać dobrze. Granero ma cienką skuteczność. Jest w świetnej sytuacji podbramkowej, a jednak gola strzelić nie może.
Aktywny użytkownik
«
Odpowiedz #222 :
Grudzień 10, 2009, 07:48:39 »
Cytat: Kris10
Mi on się spodobał od razu jak do nas przyszedł. Pamiętam, gdy inni krytykowali go za to, że strzela mało goli, to ja mówiłem, że powinien tylko dostawać więcej szans na grę, a pokaze, na co go stać. No i w sezonie 08/09 tak też się stało.
Prawda, tylko Higuaín i Benzema, to dwie różne osobowości. Pierwszy – pewny siebie i mający w "głębokim poważaniu" krytyczne uwagi kibiców, drugi (tak mi się przynajmniej wydaje), nieśmiały i pełen kompleksów, stąd ta niemoc i słaba gra, bo talent, umiejętności i wielki potencjał niewątpliwie posiada. Może powinien był obrać drogę kariery podobną do Zizou – najpierw liga włoska, a potem hiszpańska?
Naprawdę nie wiem.
Cytat: Tomek
Co do Ronaldo... Pozjadał wszystkie rozumy i już chyba w jego przypadku nic się nie zmieni. Taki już jest
Ale w meczu z OM pokazał prawdziwą klasę. Takim chciałabym go oglądać zawsze.
Jeden z jego popisowych numerów, miejmy nadzieję, że wyrośnie z tego...
Zinedine Zidane
Tomek
Nowy użytkownik
iHala Madrid!
«
Odpowiedz #221 :
Grudzień 06, 2009, 07:53:48 »
Nie po to kupowaliśmy Benzeme, żeby go teraz sprzedawać. Może będzie z nim jak z Gonzalo. W końcu będzie strzelał.
Co do Ronaldo... Pozjadał wszystkie rozumy i już chyba w jego przypadku nic się nie zmieni. Taki już jet. Na jego miejscu bym biegł za Karimem i podziękował mu za to że strzelił, a nie stał i "płakał".
Tak sobie patrzę na Zizou, i patrzę, patrzę... I stwierdzam, ze do twarzy mu w tej brodzie.
Kris10
Nowy użytkownik
«
Odpowiedz #220 :
Grudzień 06, 2009, 07:31:54 »
Cytat: Danusia :) Grudzień 06, 2009, 11:23:11
Bardzo podobał mi się Higuaín, którego początki w Realu też nie były najlepsze, ale się jakoś chłopak zaaklimatyzował.
Mi on się spodobał od razu jak do nas przyszedł. Pamiętam, gdy inni krytykowali go za to, że strzela mało goli, to ja mówiłem, że powinien tylko dostawać więcej szans na grę, a pokaze, na co go stać. No i w sezonie 08/09 tak też się stało.
-
Zinedine Zidane
Aktywny użytkownik
«
Odpowiedz #219 :
Grudzień 06, 2009, 11:23:11 »
Cytat: Tomek
Co do Benzemy (....) On musi po prostu przestawić się z Ligue 1 na La Liga a potem będzie wszystko ok.
Może łatwiej byłoby mu przestawić się z Ligue 1 na Serie A. Boję się, że w RM może zmarnować sobie karierę. Ponoć jest bardzo nieśmiały i to chyba go trochę blokuje.
Wczoraj zdobył brameczkę i co poniektórzy nie bardzo byli z tego faktu zadowoleni...
Cytat: C-Ron
Dlaczego
nie świętowałem bramki Benzemy
? Byłem wkurzony. Nie wykorzystałem rzutu karnego (.....) Nie lubię przegrywać i nie lubię nie wykorzystywać tego typu sytuacji.
Zawsze będę w ten sposób reagował, gdyż jestem perfekcjonistą
.
Żródło
: Marca.com/tłumaczenie - RealMadryt.pl
Perfekcjonista? Według mnie egocentryk, któremu przydałaby się mała lekcja pokory... Piłka nożna to gra zespołowa, o czym Cristiano dość często zapomina, niestety.
A tak poza tym, zagrali wczoraj całkiem dobry mecz. Widziałam jedynie skróty. Bardzo podobał mi się Higuaín, którego początki w Realu też nie były najlepsze, ale się jakoś chłopak zaaklimatyzował.
PS.
Zizou w roli Św. Mikołaja. Życzę wszystkim mnóstwa prezentów
Zinedine Zidane
Tomek
Nowy użytkownik
iHala Madrid!
«
Odpowiedz #218 :
Grudzień 05, 2009, 12:28:43 »
Ja tam po Gran Derbi mimo porażki jestem bardzo zadowolony z postawy Królewskich. Dopiero co poskładany Real zmierzył się ze zgraną Barceloną, która zrobiła nieliczne transfery i nie dziwię się, że Ibra szybko wkomponował się w grę katalonczyków. Uważam jednak, że Królewscy pod każdym względem spisują się z meczu na mecz coraz lepiej - Gran Derbi również to pokazały.
Co do Benzemy. Nie ma co go sprzedawać. Został kupiony na długie lata, a nie na sezon i 'wyjazd'. On musi po prostu przestawić się z Ligue 1 na La Liga a potem będzie wszystko ok. Skuteczność też zapewne poprawi, w końcu jest napastnikiem.
Strony: [
1
]
2
3
...
16
Do góry
Drukuj
« poprzedni
następny »
Skocz do: