Aktualności: Forum społeczności fanów Zizou znów aktywne! Zapraszamy do rejestracji! Wrzesień 07, 2010, 07:48:35
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. *

Szanse Adama Małysza na olimpijskie złoto
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  

Szanse Adama Małysza na olimpijskie złoto
Autor Wiadomość
Kris10
Nowy użytkownik
*

..::Zizou en mi corazon::..

« Odpowiedz #13 : Kwiecień 06, 2010, 03:01:45 »

Adaś zrobił to, co do niego należało, powrócił w wielkim stylu i zdobył dwa srebrne medale. A coś mi mówi, że to jeszcze nie koniec....

"Tam skąd pochodzę musisz pracować dwa razy ciężej dla odrobiny szacunku. Moja rodzina musiała walczyć o wszystko i to też jest we mnie. Moim pierwszym instynktem jest walczyć" - Zinedine Zidane
Tomek
Nowy użytkownik
*

iHala Madrid!

« Odpowiedz #12 : Marzec 29, 2010, 02:24:20 »

Zobaczymy co pokaże w nowym sezonie. No ale do tego to jeszcze szmat czasu. Mrugnięcie Brawo Adam za ten sezon!
Sai
Administrator
Nowy użytkownik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #11 : Marzec 15, 2010, 12:01:17 »

Ogladaliscie ostatnie zawody w tym cyklu Pucharu Swiata? Z 13 miejsca na 2... Nalezalo sie zwyciestwo za taki skok, ale oczywiscie Amann nie oduscil.

Swietny sezon moim zdaniem.

czekamy na wiecej Uśmiech

"Jego nogi rozmawiały z piłką"
Kris10
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #10 : Luty 15, 2010, 03:56:00 »

No i Adaś wykonał w większości swój plan, po trzech gorszych latach wrócił w wielkim stylu i zdobył srebrny medal, zostawiając w tyle takie sławy jak Ahonen, Loitzl i Schlierenzauer. Adaś przegrał jedynie z fenomenalnym Ammanem, który był poza zasięgiem wszystkich. Ale i tak należą mu się najwyższe słowa uznania, brawo Adaś!

"Tam skąd pochodzę musisz pracować dwa razy ciężej dla odrobiny szacunku. Moja rodzina musiała walczyć o wszystko i to też jest we mnie. Moim pierwszym instynktem jest walczyć" - Zinedine Zidane
Sai
Administrator
Nowy użytkownik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #9 : Listopad 28, 2009, 05:04:08 »

Ale za to mieliśmy szansę usłyszeć go w roli komentatora Uśmiech Trzeba przyznać, o skokach wie praktycznie wszystko... Może właśnie to będzie robił po zakończeniu kariery. Ale oczywiście - najpierw- złoto olimpijskie!

Kris10
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #8 : Listopad 28, 2009, 03:10:59 »

Ale wczoraj Adasia oszukali sędziowie, złodzieje ukradli mu szansę zaprezentowania się w dzisiejszym konkursie. Puścili naszego orła w ekstremalnie złych warunkach w kwalfikacjach i nie dał on rady wyciągnąć swojego skoku na tyle, żeby zakwalfikować się do konkursu. A szkoda, bo wczoraj w drużynówce Małysz osiągnął 141,5m i 143m.

AdamGrenway
Nowy użytkownik
*

http://shopaholick.net/default.aspx - unique decor

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 15, 2009, 05:37:24 »

Racja, tak więc musimy tylko czekać na zwycięstwa Adasia !

Jatoabewada
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 15, 2009, 05:29:48 »

Popieram co daleko szukać, choć by Gregor z Austrii.

AdamGrenway
Nowy użytkownik
*

http://shopaholick.net/default.aspx - unique decor

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 15, 2009, 05:16:23 »

Ale dużo skoczków miało takie przejściowe problemy. Na początku passa a później przestój. W sporcie jak w życiu raz lepiej raz gorzej.

Kris10
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 14, 2009, 03:28:24 »

Małysz ma spore szanse na olimpijski medal, może nie koniecznie na złoty, ale podium jest w jego zasięgu. Wszystko będzie zależeć od tego, jak przepracuje okres przygotowawczy i od trenera Hanny Lepistoe. Ich współpraca pod koniec zaowocowała dwoma drugimi miejscami, szkoda, że Małyszowi nie udało się wygrać w Planicy. Nie mniej jednak sądzę, że przy odrobinie szczęścia i doświadczeniu fińskiego trenera Adaś może znów powrócić na szczyt  Chichot

Jatoabewada
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 12, 2009, 02:44:18 »

Też tak uważam. Nie można dołować, my kibice musimy pokazać, że jesteśmy razem z Adamem, kiedyś musi być lepiej.

BritneyHill
Nowy użytkownik
*

[url=https://www.all4biznis.com/]všetko[/url]

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 11, 2009, 10:26:39 »

Małyszowi w tym sezonie nie szło, ale przecież nie każdy będzie zawsze mistrzem, lecz musimy wierzyć, że za rok będzie lepiej !

House
Użytkownik
**

Kiedyś AgnesKiler

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 11, 2009, 02:47:43 »

Ostatnie zawody tego sezonu było bardzo udane w wykonaniu Małysza. Tak krótki czas pracy z Hannu Lepistoe szybko zaczął przynosić niesamowite efekty (2 miejsce ze stratą 0,6 pkt. do Schlierenzauera w jednym ze startów). To tylko napawa optymizmem. Gdyby nie to, że zaraz są wakacje, powiedziałabym, że nie mogę się doczekać zimy :-)
Sai
Administrator
Nowy użytkownik

Zobacz profil WWW
« : Czerwiec 11, 2009, 10:22:21 »

Jak w temacie- sądzicie, że Małyszowi uda się zakończyć karierę zdobywając najważniejsze trofeum? W moim odczuciu, jeśli istnieje* jakaś sportowa sprawiedliwość, powinien wygrać oba konkursy Mrugnięcie

* wiadomo, że nie istnieje, ale i tak warto trzymać kciuki ;]

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: