Aktualności: Forum społeczności fanów Zizou znów aktywne! Zapraszamy do rejestracji! Wrzesień 07, 2010, 08:15:11
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. *

Siatkówka - Liga Światowa ;)
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  

Siatkówka - Liga Światowa ;)
Autor Wiadomość
House
Użytkownik
**

Kiedyś AgnesKiler

« Odpowiedz #9 : Czerwiec 23, 2009, 10:46:18 »

Porażka, sport w Polsce stacza się na dno. Zamiast wybrać doświadczonych sprawnych , to trenerzy wybierają pierwszych lepszych, niekiedy myślę że oni porostu rzucają monetą.

Ja natomiast myślę, że niekiedy warto poznać założenia trenera i rozróżnić priorytety reprezentacji przed pisaniem postów. Kolega z rozdwojeniem osobowości coś za często krytykuje polski sport i sportowców. Czyżby jakiś Helmucik zawitał na naszym forum? Wilkommen!

Tak się składa, że Ignaczak!, Możdżonek, Kurek, Bąkiewicz, Bartman czy Woicki są już doświadczonymi graczami, wciąż zbyt młodymi by mieć stałe miejsce w podstawowym składzie.
A skoro tak na doświadczenie stawiasz, to powiedz mi, skąd ono się bierze? Ja na ten przykład uważam, że z grania. A jak reprezentant Polski ma zdobyć doświadczenie w graniu w biało-czerwonych barwach, jeśli nie przez granie w meczach międzykrajowych ?
Acha, Łomacz, Nowakowski, Jarosz, Gromadowski i spółka to nie pierwsi lepsi, jak ich nazwałeś...
AdamGrenway
Nowy użytkownik
*

http://shopaholick.net/default.aspx - unique decor

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 15, 2009, 05:39:32 »

Racja typy na MŚ też nie były trafne Duży uśmiech

Jatoabewada
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 15, 2009, 05:27:55 »

No a jak myślisz? że jak się odbywają takie wybory Chichot ? Na MŚ Piłki nożnej też się nie popisali, np z wyborem RASIAKA !! Chichot Po prostu wypadła reszka

AdamGrenway
Nowy użytkownik
*

http://shopaholick.net/default.aspx - unique decor

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 15, 2009, 05:19:17 »

Porażka, sport w Polsce stacza się na dno. Zamiast wybrać doświadczonych sprawnych , to trenerzy wybierają pierwszych lepszych, niekiedy myślę że oni porostu rzucają monetą.

ZZZ
Aktywny użytkownik

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 14, 2009, 10:05:12 »

no własnie, kogo on wystawił ?! na tak wielki mecz ?!

ZIZOU na zawsze w moim sercu!!!!!!!! Na zawsze!!!!
House
Użytkownik
**

Kiedyś AgnesKiler

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 14, 2009, 04:34:33 »

mecze z mistrzami zawsze beda emocjonujace, a co do szans polaków to hmm.. niech wygraja z brazylia to bedzie najwiekszy sukces Uśmiech
Trudno, żeby wygrali, skoro zespół na LŚ budują głównie młodzi, niedoświadczeni zawodnicy. Wczorajszy pierwszy set był ładny, a potem... tylko fragmentarycznie widowisko nie było jednostronne.
A poza tym - brazylijscy kibice nie umieją zrobić dobrej oprawy Język
Jatoabewada
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 12, 2009, 03:00:26 »

Też tak myślę, kwestia tylko kondycji oraz motywacji dla naszych zawodników ! NIE MA RZECZY NIE MOŻLIWYCH !

BritneyHill
Nowy użytkownik
*

[url=https://www.all4biznis.com/]všetko[/url]

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 11, 2009, 10:27:56 »

Oj tam Polacy wiele potrafią, jak będą chcieli to i wygrają. Więc ja bym myślał jak Brazylia wygra z Polską to będzie dla nich to sukcesem ;]

ZZZ
Aktywny użytkownik

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 09, 2009, 08:26:07 »

mecze z mistrzami zawsze beda emocjonujace, a co do szans polaków to hmm.. niech wygraja z brazylia to bedzie najwiekszy sukces Uśmiech

ZIZOU na zawsze w moim sercu!!!!!!!! Na zawsze!!!!
sport-fan
Gość
« : Czerwiec 09, 2009, 04:08:51 »

hmmm chciałem się was spytać jak oceniacie szanse Polaków w tegorocznej lidze światowej ? , zaczynamy już w ten weekend meczami z Brazylia wiec może być ciekawie Mrugnięcie

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: